رئیس دانشگاه : از دورهمی های خانوادگی خودداری شود

۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۴ کد : ۳۵۵۱ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۹/۹/۲۲جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد .
رئیس دانشگاه : از دورهمی های خانوادگی خودداری شود

ابتدا پیشنهادات و درخواست ها مطرح و پس از تبادل نظر تصمیم گیری شد .

دکتر میرزایی در این جلسه ضمن قدردانی از مردم منطقه سیستان و مسئولان ، همچنین زحمات شبانه روزی کارکنان دانشگاه ، گفت :

با اجرای محدودیت ها در کل کشور نتیجه خوبی بدست آمد در سیستان نیز این محدودیت ها و عدم حضور مردم در تجمعات ، از وضعیت قرمز خارج شدیم اما به محض عدم رعایت توصیه های بهداشتی ، وارد بحران خواهیم شد ، لذا فقط با همکاری مردم و رعایت موارد ساده بهداشتی می توانیم از شیوع بیشتر ویروس جلوگیری کنیم .

از همشهریان عزیز تقاضا داریم ، همچنان و بیشتر از گذشته پروتکل های بهداشتی را  به طوری جدی رعایت کنند، زیرا به فصل زمستان نزدیک می شویم و با کوچکترین غفلت ، بحران شدیدی تری کل منطقه را فرا می گیرد.

وی افزود : وضعیت کنونی دلیلی بر برگزاری مراسم ، دورهمی های خانوادگی ، حضور در صفوف بدون رعایت فاصله اجتماعی و هر نوع تجمع دیگر نیست ، هر وقت تجمعی وجود نداشت و استفاده از ماسک همگانی شد آمار مبتلایان ، تعداد بستری و فوتی کاهش می یابد ، در غیر این صورت باید آماده بحران و از دست دادن عزیزان خود باشیم.