۹ دی روز بصیرت گرامی باد

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۸ کد : ۳۵۹۵ اخبار و رویدادها
بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و ریاست دانشگاه بمناسبت گرامیداشت نهم دی

بسم الله الرحمن الرحیم
«ذَکِّرْهُم بِأَیامِ اللَّهِ إِنَّ فِی ذَٰلِک لَآیاتٍ لِکلِّ صَبَّارٍ شَکورٍ.»(ابراهیم آیه 5)
روزهای خدا را به آنان یادآوری کن در این، نشانه‌هایی است برای هر صبر کننده شکرگزار.
یکی از روزهای بابرکت انقلاب یوم‌الله نهم دی است، روزی که مردم با بصیر ایران با حضور میلیونی خود از انقلاب و باورهای دینی حمایت نموده و اهداف شوم ایادی استکبار را نقش بر آب کردند.
امسال دهه بصیرت مصادف گشته با مناسبت‌های مختلفی همچون ایام شهادت ام‌ابیها حضرت صدیقه طاهره(سلام‌الله علیها) که در دفاع از ولایت جان‌فشانی کرد، سالگرد شهادت سردار جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی مصداق «أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» بود و نیز ایثار و مجاهدت کادر درمان برای سلامت مردم عزیز ایران فرشتگان رحمت بیماران که هریک، جلوهایی از بصیرت و دفاع از ولایت را به همراه داشته و دارد.
 دانشگاه علوم پزشکی زابل بر این باور است که با تأسی از مکتب شهیده ولایت و سردار مقاومت و تبعیت از فرمایشات امامین انقلاب در برابر دسیسه¬ها و مشکلاتی که دشمنان اسلام و انقلاب در مأیوس کردن مردم منتشر می‌کنند با تلاش  و صبر انقلابی خود اهداف آن‌ها را نقش بر آب خواهند نمود و ضمن قدردانی از مردم، مسئولین و خصوصاً مقام معظم رهبری در حمایت از کادر درمان، داشتن بصیرت انقلابی در کنار خدمت صادقانه به بیماران در این ایام سخت را وظیفه دینی و اخلاقی خود می‌داند.