غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهرستان زابل

۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۵ کد : ۳۵۹۹ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۹/۱۰/۱۰ به مناسبت سالگرد سپهبد شهید قاسم سلیمانی ، به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی زابل، قبور مطهر شهدای شهرستان زابل غبار روبی و عطر افشانی شد . ‌
غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهرستان زابل

‌

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عزیزی امام جمعه معزز شهرستان زابل ، سرهنگ شهرکی فرمانده قرارگاه شهید هراتی ، سرهنگ ثمره فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زابل ، مهندس دروهی معاون فرماندار زابل ، سالاری رئیس بنیاد شهید ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب رئیس و حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا باقری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، هیات رئیسه و جمعی از کارکنان دانشگاه حضور داشتند.

امام جمعه زابل با قدردانی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل که این مراسم معنوی را برنامه ریزی کردند گفت : همواره باید یاد شهدا را گرامی بداریم شهیدان از لذات دنیوی گذشتند تا انقلاب اسلامی استوار باشد و صلابت کنونی ایران اسلامی ثمره خون شهداست، ما مدیون خون شهدا هستیم و وظیفه ماست یاد آن عزیزان را گرامی بداریم .

امام جمعه شهرستان زابل در بخشی دیگری از سخنان خود به رشادت های سردار سلیمانی پرداخت و یاد سردار دلها را گرامی داشت.

سرهنگ شهرکی نقش سردار سلیمانی را ارزشمند و غیرقابل وصف در جنگ تحمیلی و نبرد با داعش دانست یاد آن شهید بزرگوار را گرامی داشت .

وی از دکتر میرزایی تشکر و قدردانی کرد و گفت : زحمات شبانه روزی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل در بحران کرونا باعث شد آسیب کمی به مردم برسد که از دکتر میرزایی و همکارانش صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و این ایثار آنان را ارج می نهیم.

در پایان مراسم ، مقامات حاضر از زحمات ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در راستای اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت و ادامه راه سردار شهید سلیمانی تشکر و تقدیر کردند.