افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای جهانتیغ

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۲۳:۵۱ کد : ۳۶۲ اخبار و رویدادها
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای جهانتیغ
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای جهانتیغ مورخ ۹۵/۱۲/۲ مرکز خدمات جامع سلامت روستای جهانتیغ با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل , فرماندار شهرستان هیرمند , مدیران شهرستان فوق و مردم افتتاح شد . دکتر مهران عبادتی مدیر شبکه بهداشت و درمان.شهرستان هیرمند در این مراسم گفت : این مرکز در ساختمانی به بهره برداری می رسد که با همکاری بخشداری و دهداری روستا در اختیار شبکه قرار گرفته است و برای تجهیز آن مبلغ ۱۹۰ میلیون تومان هزینه شده است . وی خاطرنشان کرد : ساختمان اصلی مرکز فوق در زمینی که توسط خیر سلامت اهدا شده است با زیر بنایی ۶۵۰ متر مربع به زودی آغاز خواهد شد . روستای جهانتیغ از داشتن مرکز خدمات جامع سلامت برخوردار نبود با تجهیز و.تامین نیروهای آن اهالی این روستا و ۱۹ روستای اطراف از خدمات آن بهره می برند. دکتر نصیری نیز در این مراسم ضمن تقدیر از همکاریهای بسیار خوب فرماندار و مدیران ادارات هیرمند اظهار داشت : , طرحهای متعددی در این شهرستان داریم فرماندار و روسای ادارات بیشترین همکاری را با دانشگاه در تکمیل این طرحها دارند و لذا کمال تشکر را دارم . وی افزود : با نگاه ویژه وزیر محترم بهداشت ۲۲ هزار مترمربع فضای بهداشتی شامل : مراکز خدمات جامع سلامت ، خانه بهداشت , پایگاه بهداشت , محل زیست پزشک , آزمایشگاه , مرکز ده تختخوابی و ساختمان ستاد چهار شهرستان و ساختمان آموزش بهورزی در کل سیستان از خرداد ۱۳۹۵ آغاز شده است و با سرعت در حال تکمیل است و به امید خدا افتتاح این طرحها با بهره برداری از خانه بهداشت روستای کریم کشته آغاز شد و تا خرداد ۹۶ شاهد تحول بسیار خوبی در بخش بهداشت و درمان خواهیم بود . وی به بیمارستان شهدای شهرستان هیرمند اشاره کرد که خدمات دهی آن در حال ارتقا است و امیدواریم با افزایش متخصص سایر بخش ها نیز راه انداری شود . سه مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان به صورت شبانه روزی دایر و به مردم خدمت می کنند امیدواریم با همین تعاملی که در شهرستان هیرمند وجود دارد بتوانیم برنامه های بهداشتی و.درمانی را در کل سیستان پیش ببریم و از مشکلات مردم محروم بکاهیم . دکتر نصیری در پایان گفت : در طی این سه سال خدمات عظیمی در بهداشت و درمان کشور ایجاد شد که در طی سی سال گذشته بی نظیر بوده است . مهندس پیری فرماندار شهرستان هیرمند نیز در این آیین اظهار کرد : نگاه ویژه وزیر بهداشت به استان ستودنی است و وی در دیدار با استاندار استان سیستان و.بلوچستان اظهار داشته اند کارنامه من زمانی قابل قبول است که تحولی در بهداشت و درمان استان سیستان و.بلوچستان ایجاد کنم . مهندس پیری طرحهای متعدد وزارت بهداشت درکل استان و از جمله در سیستان و شهرستان هیرمند را در راستای همین نگاه وزیر بهداشت دانست و از وی قدردانی کرد .