گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و اهدا لوح تبریک به کارکنان

۰۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۴ کد : ۳۷۰۸ اخبار و رویدادها
بزرگداشت ولادت با سعاوت حضرت علی (ع) و تقدیر از کارکنان دانشگاه به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (ع) و بزرگداشت مقام پدر به نمایندگی به تعدادی از کارکنان و مدیران دانشگاه لوح تبریک اهدا شد .
گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و اهدا لوح تبریک به کارکنان

بزرگداشت ولادت با سعاوت حضرت علی (ع) و تقدیر از کارکنان دانشگاه

طی نشستی با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تعدادی از کارکنان و مدیران مرد به نمایندگی از همه شاغلین ، لوح تبریک دریافت کردند .

دکتر میرزایی در این نشست صمیمانه، گفت : همه کارکنان دانشگاه هم بانوان و هم آقایان با تعهد و دلسوزی به وظایف خود عمل می کنند و سند ما عملکرد درخشان در مبارزه با شیوع کرونا است که جز برترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور در این کارزار هستیم و اینجانب لازم می دانم از تمام همکارانم قدردانی کرده و این روز بزرگ را حضورشان تبریک عرض نمایم.