قدردانی از بهورزان

۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۱ کد : ۳۷۱۷ اخبار و رویدادها
در تاریخ ۹۹/۱۲/۱۰ با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، روسا و معاونین بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به صورت ویدئو کنفرانسی از بهورزان قدردانی شد .
قدردانی از بهورزان

دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی و تعدادی از بهورزان دانشگاه در این مراسم حضور داشتند و در پایان همانند سایر نقاط کشور، نمایندگان بهورزان دانشگاه ، مربیان و کارشناسان  توسط رئیس دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند .

دکتر میرزایی گفت : بهورزان در خط مقدم جبهه سلامت اصلی ترین کار پیشگیری را انجام می دهند ، این عزیزان در پیشگیری از کرونا نقش ارزنده و مهم خود را نشان دادند و زحمات آنان باعث شد آسیبی کمتری داشته باشیم، خیلی مشتاق بودیم طی یک مراسم بزرگتر بتوانیم از تک تک بهورزان تشکر کنیم ، انشاالله با ریشه کن شدن کرونا این موقعیت پیش آید .