دیدار و گفتگو مدیر کل بیمه سلامت استان با رئیس دانشگاه

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۳ کد : ۳۷۲۵ اخبار و رویدادها
دیدار و گفتگو مدیر کل بیمه سلامت استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل .
دیدار و گفتگو مدیر کل بیمه سلامت استان با رئیس دانشگاه

دیدار و گفتگو مدیر کل بیمه سلامت استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل

در تاریخ ۹۹/۱۲/۱۳ دکتر عباسی مدیر کل بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان با حضور در محل دفتر دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با وی دیدار و گفتگو کرد .

دکتر عباسی ضمن قدردانی از خدمات شبانه روزی مدافعان سلامت در سیستان گفت : وضعیت شمال استان با توجه به فعالیتها و اقدامات شایسته کارکنان عرصه سلامت ، بهتر بوده که جای تشکر و قدردانی دارد .

وی در ادامه در خصوص خدمات دهی از طریق نسخه الکترونیکی و حذف دفترچه های کاغذی سخن گفت و ابراز امیدواری کرد در آینده ای نزدیک این کار مهم عملیاتی شود .

دکتر میرزایی در این نشست از مدیر کل بیمه سلامت استان و مهندس نامجو رئیس بیمه سلامت شهرستان زابل تقدیر و بیان کرد : زیر ساختها در بیمارستانها برای ارائه خدمات الکترونیکی مهیا شده و در مراکز خدمات جامع سلامت و داروخانه ها نیز شرایط بررسی و اگر ایرادی وجود دارد رفع و نسبت به حذف دفترچه های کاغذی اقدام شود.