۱۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۲۳:۴۴ کد : ۳۹۰ اخبار و رویدادها
بیمارستان سید الشهدا زهک بیمارستان برتردر زمینه ترویج زایمان طبیعی از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت انتخاب شد در جشنواره ایی که مورخ ۱۶/۱۲/۹۵در تهران برگزار گردید لوح برتر به بیمارستان سیدالشهدا زهک جهت ترویج زایمان طبیعی اعطا گردید در این جشنواره دکتر اقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از غرفه دانشگاه علوم پزشکی زابل دیدن و از زحمات انجام شده تقدیر و تشکر کردند . وی اظهار داشت : اقدامات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی زابل ستودنی و قابل تقدیر است .
بیمارستان سید الشهدا زهک بیمارستان برتردر زمینه ترویج زایمان طبیعی از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت انتخاب شد در جشنواره ایی که مورخ 16/12/95در تهران برگزار گردید لوح برتر به بیمارستان سیدالشهدا زهک جهت ترویج زایمان طبیعی اعطا گردید در این جشنواره دکتر اقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از غرفه دانشگاه علوم پزشکی زابل دیدن و از زحمات انجام شده تقدیر و تشکر کردند . وی اظهار داشت : اقدامات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی زابل ستودنی و قابل تقدیر است . قابل ذکر است بررسی بیمارستانها در زمینه ارایه خدمات به مادران هنگام زایمان و ترویج زایمان طبیعی قبلا توسط کارشناسان وزارت بهداشت انجام گردیده است و در جشنواره فوق از بیمارستانهای برتر تقدیر شد .

فرشته ۰۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۹
بی نظیر است افرین به زهکی ها و اعتقاداتشان