دیدار رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم دانشگاه های استان با رئیس دانشگاه

۰۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۸ کد : ۳۹۱۰ اخبار و رویدادها
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا بامری رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های استان همراه با دکتر نوری معاون آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی دفتر نهاد و آقای بردباری مدیر اجرایی دفتر نهاد استان ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب رئیس و حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا باقری معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه دیدار کرد .
دیدار رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم دانشگاه های استان با رئیس دانشگاه

دیدار رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل

رئیس دفتر نهاد دانشگاه های استان گفت ؛ آنچه از روزهای اول شیوع کرونا تاکنون مشاهده شد ایثار کادر بهداشت و درمان در منطقه سیستان بود این تلاش ها با جدیت همراه بوده که از مدیریت جنابعالی و همه کارکنان تقدیر و تشکر می شود.

حاج آقا بامری به انجام امور متنوع فرهنگی در سطح دانشگاه توسط دفتر نهاد اشاره کرد و از حمایت های رئیس دانشگاه در این زمینه نیز تشکر کرد .

دکتر میرزایی از خدمات شبانه روزی پرسنل خدوم دانشگاه از آغاز شیوع کرونا سخن گفت و بیان داشت : موففیتی که در این بحران از سوی همکاران می بینیم بر اساس ذهنیت بسیجی آنان است که فراتر از وظایف خود عمل کردند و با همین نگاه ادامه خواهند داد .

دکتر میرزایی از دفتر نهاد دانشگاه به سبب همراهی و اجرای برنامه فرهنگی قدردانی کرد.