جلسه هیات امنا دانشگاه در زابل

۰۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۲ کد : ۳۹۱۲ اخبار و رویدادها
مورخ ۱۴۰۰/۳/۶ جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور دکتر گلمکانی مشاور وزیر و دبیر هیات امنا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه ، اعضای هیات امنا و هیات رئیسه دانشگاه در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد .
جلسه هیات امنا دانشگاه در زابل

برگزاری جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی زابل

دکتر میرزایی با عرض خیر مقدم اظهار داشت : محرومیت سیستان بر اثر خشکسالی جمعیت ساکن را به سوی مهاجرت سوق داد و یکی از دلایل مهم و تاثیر گذار جهت ماندگاری اهالی وجود دانشگاه علوم پزشکی می باشد که با ارائه خدمات در دورترین روستاها و از طرف دیگر داشتن رشته های مختلف بهداشتی درمانی باعث ماندگاری جمعیتی از ساکنان شده است .

وی افزود : مشکلاتی در حوزه سلامت وجود دارد که نگاه ویژه وزارت متبوع را می طلبد، ارائه خدمات رایگان به افراد فاقد شناسنامه که از محرومین هستند و خدمات دهی به افاغنه نیز بار مالی سنگینی برای دانشگاه دارد ، با توجه به مرز مشترک با افغانستان و پایین بودن بهداشت و درمان در آن کشور بر اثر جنگ های چندین ساله ، بسیاری از بیمارها از آن سوی مرزها در منطقه شیوع پیدا می کند اگر زحمات همکاران نباشد دچار بحران می شویم ، درآمد بسیار کم بیمارستانها ، همکاری جهت توریسم درمانی ، نداشتن پردیس ، نیاز مبرم به خوابگاه دانشجویی را در کنار سایر درخواست ها و مشکلات بیان داشت .

رئیس دانشگاه به کرونا و ایثار همکاران پرداخت و گفت: خوشبختانه با وجود شبکه قوی بهداشت و کارکنان آن سبب شد به نتایجی مناسب در مقابل کرونا دست پیدا کنیم که در کنار تلاش نیروی های درمان و سایر همکاران این موفقیت بدست آمد، جا دارد از همه مجموعه دانشگاه تشکر کنم .

در ادامه اعضای هیت امنا نیز به بیان مشکلات و محرومیت منطقه سیستان پرداختند و به نقش مهم دانشگاه علوم پزشکی در ماندگاری مردم در این منطقه حساس کشور اشاره و خواستار مساعدت های بیشتر به دانشگاه شدند .

مشاور وزیر بهداشت از تلاش ها و اقدامات مسئولان دانشگاه در جهت پیشبرد مطلوب اهداف عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد و گفت : با حضور در سیستان و مشاهده این منطقه از نزدیک ، به قابلیت رشد و توسعه آن پی بردم و حتما با وزیر محترم بهداشت برای کمک های بیشتر سخن خواهم گفت وی نیز به تاثیر آموزش در مناطق محروم و نقش آن در پیشرفت و توسعه اشاره نمود .

.

پس از آن گزارش بودجه ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادات مشترک و اختصاصی بررسی و پس از تبادل نظر تصمیم گیری شد.

بازدید از کلینیک تخصصی و پردیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بخش پایانی حضور مشاور وزیر بهداشت و اعضای هیات امنا به سیستان بود.