دیدار رئیس دانشگاه با پرستاران

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۵۲ کد : ۳۹۹۶ اخبار و رویدادها
حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) جهت عرض خدا قوت و تشکر از کادر درمان
دیدار رئیس دانشگاه با پرستاران

دکتر میرزایی : ما همه اعضای یک خانواده هستیم و مانند یک خانواده در یک مجموعه به مردم خدمت می کنیم و به مشکلات و مسائل هم آگاهیم و باید خودمان رسیدگی کنیم ، معوقات عفب افتاده ای وجود دارد که باید پرداخت شود ما پیوسته پیگیر بودیم و پرداختیها از سالهای قبل خیلی بهتر شده داشت، اما باز هم عقب ماندگی مطالبات کادر درمان وجود دارد که انشاالله حل خواهد شد . کار ارزشمند شما در بحران کرونا ایثار و جهاد است و رهبر فرزانه نیر چندین بار از این مجاهدت تقدیر کردند ، شما در خط مقدم مبارزه هستید و بیش از ۱۷ ماه از هیچ کوششی دریغ نکردید که جای تقدیر و تشکر دارد.

‌

وی افزود : در بحث معوقات نیز پیگیریهای زیادی شده است و تمام تلاش ما این است که بتوانیم مطالبات شما همکاران بزرگوار را پرداخت کنیم .

رئیس دانشگاه در پایان وعده داد سه ماه اضافه کار کادر درمان پرداخت خواهد شد و انشاالله بتوانیم سه ماه دیگر را تامین کنیم و پرداخت شود.