کلنگ زنی پایگاه اورژانس جاده ای آس قاضی

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۵۵ کد : ۳۹۹۷ اخبار و رویدادها
کلنگ زنی احداث پایگاه اورژانس جاده ای آس قاضی در شهرستان زهک مورخ ۱۴۰۰/۴/۴ کلنگ احداث پایگاه اورژانس جاده ای حوالی روستای آس قاصی شهرستان زهک به زمین زده شد .
کلنگ زنی پایگاه اورژانس جاده ای  آس قاضی

کلنگ زنی احداث پایگاه اورژانس جاده ای آس قاضی در شهرستان زهک

در این مراسم دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دکتر رفعت رئیس مرکز فوریتهای پزشکی زابل و جمعی از مردم حضور داشتند .

دکتر میرزایی در این مراسم گفت : با توجه به جمعیت این بخش نیاز بود جهت بهره مندی مردم از خدمات اورژانس ۱۱۵ در هنگام تصادفات و مواقع اورژانسی بیماران ، پایگاه ۱۱۵ احداث شود .

خدمات این پایگاه تاثیر فراوانی برای مصدومین و بیماران بدحال دارد وی از خیر بزرگواری که ۴۰۰ متر مربع زمین اهدا کردند تقدیر و تشکر کرد.

دکتر میرزایی در پایان گفت: زیر بنای این پایگاه ۱۱۵ ، یکصد متر مربع و اعتبار آن ۵۹۵ میلیون تومان می باشد.

مهندس اربابی از دکتر میرزایی رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل که ۱۷ ماه در مقابل کرونا در حال مبارزه هستند تشکر کرد همچنین از احداث این پایگاه در نقطه مهم از شهرستان زهک قدردانی کرد.