نتایج اولیه پذیرفته شــدگـان هنرستان بهیاری دخترانه و پسرانه اعلام شد.

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۲ کد : ۴۰۴۵ اخبار و رویدادها
با توجه به اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی مورخه ۰۶/۵/۱۴۰۰ هنرستان های بهیاری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی زابل ازسوی اداره آموزش و پروش زابل کلیه عزیزانی که در آزمون کتبی قبول شده اند می بایست جهت انجام مصاحبه در تاریخ هفتم و هشتم شهریور ماه ۱۴۰۰ بر اساس جدول ذیل با رعایت پروتکل های بهداشتی (دانش آموز و یک همراهی در ساعت مشخص شده وبر اساس جدول تعیین شده) به آدرس های ذیل حضوربهم رسانند. ضمناً عدم شرکت در مصاحبه بمنزله انصراف از پذیرش در هنرستان بهیاری تلقی خواهد شد.

نتایج اولیه پذیرفته شــدگـان هنرستان بهیاری دخترانه و پسرانه اعلام شد.

با توجه به اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی مورخه 06/۵/1400 هنرستان های بهیاری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی زابل ازسوی اداره آموزش و پروش زابل کلیه عزیزانی که در آزمون کتبی قبول شده اند می بایست جهت انجام مصاحبه در تاریخ هفتم و هشتم شهریور ماه 1400 بر اساس جدول ذیل با رعایت پروتکل های بهداشتی (دانش آموز و یک همراهی در ساعت مشخص شده وبر اساس جدول تعیین شده) به آدرس های ذیل حضوربهم رسانند. ضمناً عدم شرکت در مصاحبه بمنزله انصراف از پذیرش در هنرستان بهیاری تلقی خواهد شد.

آدرس :  خیابان شهید رجایی مجتمع آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دانشکده بهداشت( ساختمان آموزشی ، ویژه دانش آموزان پسر)

هنرستان بهیاری دخترانه شفا زابل: میدان بسیج جنب اداره برق ( ویژه دانش آموزان دختر)