موفقیت دانشگاه در واکسیناسیون کرونا

۰۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۷ کد : ۴۰۶۵ اخبار و رویدادها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی وزارت بهداشت گفت: با تلاش کادر بهداشت و درمان و استقبال مردم، دانشگاه علوم پزشکی زابل در واکسیناسیون بسیار موفق عمل کرده است.

دانشگاه علوم پزشکی زابل موفق در واکسیناسیون کرونا

دکتر سوری افزود : اگر همین روند ادامه پیدا کند زابل به عنوان الگوی حذف اپیدمی شناخته خواهد شد.

وی گفت : مدیریت واکسن در سطح کشور نیاز به بازنگری دارد اما توجه به فرهنگ واکسیناسیون بسیار مهم است.

دکترمیرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل هم گفت: تاکنون 70 درصد گروه سنی بالای 50 سال و 41 درصد گروه سنی بالای 40 سال در زابل واکسینه شده اند.