افتتاح دو پروژه در شبکه بهداشت و درمان نیمروز

۰۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۳ کد : ۴۰۷۴ اخبار و رویدادها
به مناسبت هفته بزرگداشت دولت و با حضور مهندس موهبتی استاندار ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر دهمرده نماینده مردم شریف سیستان ، مهندس ارجمندی فرماندار ویژه شهرستان زابل ، مهندس قهرمانی فرماندار شهرستان نیمروز ، رئیس دفتر نهاد رهبری و دیگر مدیران دانشگاه علوم پزشکی زابل ، مدیران ،معتمدان و مردم شریف شهرستان نیمروز ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیمروز و آزمایشگاه مرکزی افتتاح گردید .
افتتاح دو پروژه در شبکه بهداشت و درمان نیمروز

افتتاح دو پروژه در عرصه بهداشت و درمان شهرستان نیمروز

دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهیدان رجایی و باهنر و شهدای گرانقدر انقلاب گفت :

ساختمان شبکه با یک هزار متر زیر بنا و اعتباری معادل ۲۲ میلیارد ریال احداث شد . این پروژه از منابع سفر وزیر بهداشت و درمان تامین اعتبار شده است .

وی در خصوص ساختمان آزمایشگاه مرکزی شهرستان نیمروز گفت :

پروژه آزمایشگاه مرکزی شهرستان نیمروز با زیربنای ۶۰۰ متر مربع و اعتبار ۱۷ میلیارد ریال احداث شده و از اعتبارات استانی تامین گردیده است .