رونمایی از طرح سلامت معنوی در فضای درمان نهاد رهبری دانشگاه

۰۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵ کد : ۴۲۸۷ اخبار و رویدادها
در جریان بازدید دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از استان سیستان و بلوچستان و حضور در دانشگاه علوم پزشکی زابل همراه با دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه از سه طرح سلامت معنوی در حوزه درمان که توسط نهاد رهبری دانشگاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام دادند رو نمایی شد.
رونمایی از طرح سلامت معنوی در فضای درمان نهاد رهبری دانشگاه

حجت الاسلام و المسلمین حیدری نسب مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه ضمن بیان اهمیت سلامت معنوی و ضرورت تبیین احکام شرعی برای بیماران، کادر درمان و دانشجویان  پرداخته و درعین حال فقدان برنامه ریزی فعالانه و مستمر برای برخورد با این نوع چالش ها در دانشگاه ها را یادآور شدند و در ادامه طرح های دفتر نهاد رهبری دانشگاه را در راستای پاسخ گویی به این مسائل تشریح کردند که برخی از آنها برای اولین بار در سطح کشور انجام می شود.

از مهمترین کارهای ارائه شده در راستای تقویت سلامت معنوی در بخش درمان:
- ایجاد بخش سلامت معنوی در سایت اینترنتی بیمارستان امیرالمومنین علی(ع) در موضوعات اهمیت سلامت معنوی، دعا و مناجات، قرائت قرآن، باورهای اعتقادی، احکام شرعی و اداب اسلامی محتوای دینی متناسب با نیاز بیماران و کادر درمان به آدرس زیر:
- تهیه تابلوی احکام و آداب عبادی بیماران و نصب آن در بخش های بالینی جهت بهره مندی بیماران و همراهان بیمار  با ارزیابی نقاط قوت و ضعف طرح های دیگر در موضوع ارائه احکام بیماران در فضای درمان
- جذب یکی از طلاب و و روحانیون برای فضای درمان
در پایان این جلسه دکتر عباس شیراوژن ضمن بیان اینکه تقویت موضوع معنویت در فضای درمان و حتی خانه های بهداشت  از موضوعات مد نظر معاونت بوده است  از این طرح  ابتکاری تقدیر کرد و تاکید بر ترویج این طرح ها در سایر مراکز درمانی شد.