دیدار مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل با امام جمعه معزز شهرستان زابل

۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۱ کد : ۴۳۵ اخبار و رویدادها
دیدار مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل با امام جمعه معزز شهرستان زابل
دیدار مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل با امام جمعه معزز شهرستان زابل مورخ ۹۶/۱/۳۰ به مناسبت هفته سلامت رییس ، معاونین و مدیران دانشگاه با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا کیخا امام جمعه شهرستان زابل دیدار کردند . دکترعلی اکبر نصیری ضمن قدردانی از امام جمعه شهرستان زابل و سایر شهرستانها از همراهی آنان در موضوع سلامت ، افزود : تریبون نماز جمعه نقش مهمی در موفقیت همه امور از جمله عرصه سلامت دارد همراهی شما با دانشگاه علوم پزشکی زابل شایسته تقدیر است لذا قدردانی خود و همه پرسنل دانشگاه را از حضرتعالی و سایر امامان معزز جمعه شهرستانهای سیستان اعلام می کنم و در سال جدید هم نیاز به کمک هستیم تا بتوانیم با هم موجب موفقیت بیشتر در حوزه سلامت باشیم . وی در بخش دیگر از سخنان خود به شعار هفته سلامت و برنامه های متعدد این هفته پرداخت . امام جمعه شهرستان زابل ضمن خوش آمدگویی اظهار داشت : مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل موفقیت های زیادی کسب کرده اند و مجموعه ای مخلص ، با نشاط و پر انرژی است که با همدلی در پی ارتقا سلامت مردم هستند . وی افزود : کاستیهای هم وجود دارد که نیاز به بسترسازی و اعتبارات است و به تدریج حل خواهند شد در بحث سلامت در کنار شما هستیم و از هیچ کمکی در مسیر کمک به مردم دریغ نخواهم کرد .

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی زابل امام جمعه زابل دیدار رییس دانشگاه