ششمین جشنواره ملی آموزشی تحصیلی جایزه ایثار

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۸ کد : ۴۴۰۷ اخبار و رویدادها
ششمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۶ آذر ماه سالجاری آغاز می گردد.
ششمین جشنواره ملی آموزشی تحصیلی جایزه ایثار

آدرس سامانه ثبت نام در جشنواره http://Melliisar.behdasht.gov.ir می باشد و ارزیابی پرونده ها به صورت الکترونیک(سامانه ای) خواهد بود.

از هر منطقه آمایشی تعداد 15 نفر به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد سپس در این مرحله 4 نفر در رشته پزشکی عمومی، 3 نفر دندانپزشکی، 2 نفر داروسازی، 2 نفر مقطع کارشناسی، 2 نفر در مقطع کارشناسی ارشد، 2 نفر در مقطع دکترای تخصصی انتخاب خواهند شد.

این جشنواره با هدف شناسایی ، معرفی و تجلیل از دانشجویان برگزیده و معزز شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاه های آموزشی در زمینه های آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی با همکاری و حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می شود.

گفتنی است دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر می توانند پس از مطالعه دستور العمل مربوطه جهت ثبت نام به سامانه مذکور در تاریخ مقرر مراجعه نمایند و در صورت نیاز به راهنمایی با ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: شاهد و ایثارگر جشنواره دانشجویان شاهد و ایثارگر ششمین جشنواره جایزه ملی ایثار