دانشگاه علوم پزشکی زابل پیشرو در ورزش ادارات

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰ کد : ۴۴۷۱ اخبار و رویدادها
مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی زابل در مراسم قدردانی از ورزشکاران گفت: ورزش باعث سلامتی جسم و روح انسان می شود.
دانشگاه علوم پزشکی زابل پیشرو در ورزش ادارات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ خانم قریب مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی زابل در مراسم قدردانی از ورزشکاران گفت: ورزش یکی از مهمترین اقداماتی است که باعث سلامتی جسم و روح انسان می شود .

وی افزود: تحقیقات و مشاهدات نشان می دهد که ورزشکاران در برابر پاسخگویی به اربابان رجوع روحیه ای اخلاق مدارتر و با نشاط تری دارند که این امر یکی از ثمرات ورزش در سطح ادارات است.

خانم قریب تصریح کرد: خانواده چند هزار نفره دانشگاه علوم پزشکی زابل با ورود به عرصه ورزش می تواند تاثیر مثبتی بر گسترش این فرهنگ در سطح جامعه شود.

وی از زحمات دکتر میرزایی به دلیل حمایت و پیگیری ها  برای تشکیل تیم های ورزشی و انجام این بازی ها تقدیر و تشکر کرد.