تقدیر موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۷ کد : ۴۴۷۲ اخبار و رویدادها اخبار حوزه مدیریت
تقدیر موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ اقای یوسف زئی رئیس هیات مدیره موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام زابل گفت: از همکاری صمیمانه دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل جهت راه اندازی این موسسه در زابل  تقدیر و تشکر داریم.

وی افزود: مکان این شعبه از سوی دانشگاه علوم پزشکی زابل در اختیار موسسه قرار گرفت  که این امکان را ایجاد کرد تا امور خیریه  موسسه در سیستان با کیفیت و سهولت بهتری  انجام شود لذا از رئیس دانشگاه و اقای افسری تشکر و قدردانی می شود .

وی در پایان از سوی اقای نیک پی  رئیس هیات مدیره موسسه خیریه و عام المنفعه دارلاکرام استان، لوح تقدیر  را به دکتر میرزایی اهدا کرد.  .