دیدار و گفتگوی مدیر کل سازمان انتقال خون استان با دکتر میرزایی

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۰ کد : ۴۴۸۱ اخبار و رویدادها
دکتر سهیلا خسروی مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان با دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل دیدار کرد.
دیدار و گفتگوی مدیر کل سازمان انتقال خون استان با دکتر میرزایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر سهیلا خسروی مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان با دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در تاریخ 5 دی ماه 1400 دیدار کرد.

در این دیدار دکتر میرزایی با بیان اینکه ترویج و تشویق مردم به سنت حسنه اهدا خون یک وظیفه همگانی است گفت: حفظ و ارتقای سلامت مردم از مهمترین وظایف دانشگاه علوم پزشکی است که با تعامل و همکاری دو جانبه در راستای تهیه فرآورده های خونی می توان گام های موثری در این زمینه برداشت.

دکتر سهیلا خسروی مدیر سازمان انتقال خون استان ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در عرصه حفظ سلامت جامعه؛ بر همکاری و تعامل هرچه بیشتر سازمان انتقال خون و دانشگاه تاکید کرد و یادآور شد که تحقق اهداف و برنامه‌های این همکاریهای دوجانبه می‌تواند در راستای سلامت مردم و مخصوصاً جامعه هدف بسیار تاثیر گذار باشد.

در این جلسه خانم حسینی رئیس انتقال خون شهرستان زابل و مهندس بارانی مدیر حوزه ریاست دانشگاه نیز حضور داشتند .