غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای زابل توسط رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۱ کد : ۴۵۰۳ اخبار و رویدادها
 دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل به همراه هیات رئیسه و  جمعی از کارکنان دانشگاه با غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای زابل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛  به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاری هسته گزینش و بسبج جامعه پزشکی ، به مناسبت فرا رسیدن حماسه نهم دی ماه و همچنین دومین سالگرد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مراسم غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدا زابل انجام شد ،

در این مراسم دکتر میرزایی،  ضمن گرامیداشت حماسه نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و فرا رسیدن سالگرد شهادت سردار دلها گفت: امنیتی که امروز شاهد آن هستیم ثمره حماسه و نقش آفرینی شهدای گرانقدر ما است.

وی افزود: ۹ دی  روز بصیرت و میثاق امت با ولایت یکی از بزرگترین روزهای تاریخ انقلاب اسلامی است که مردم و امت اسلامی با خلق حماسه ای بزرگ ، اجازه خودنمایی به دشمنان انقلاب را ندادند.

وی همچنین گفت: شهدا با فدا کردن جان خود، آرامش دست نیافتنی را به مردم ایران اسلامی هدیه دادند ، لذا با شهدا عهد خواهیم بست که راه آنها ادامه خواهد داشت و پرچمی که به دست آنها برافراشته شده است  هرگز به زمین نخواهد افتاد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: به پاسداشت روز 9 دی و پاسداشت همه حماسه هایی که ملت ایران در طول انقلاب اسلامی خلق کرده اند و همچنین پاسداشت خون شهدا، در مزار شهدا گرد هم آمده ایم تا یک بار دیگر با آرمان های این والا مقامان تجدید میثاق کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، گفت: همه مناسبت ها به ویژه حماسه هایی که در طول انقلاب اسلامی رخ داده است، یک درس بزرگ برای ما محسوب می شود.

وی افزود: فداکاری های بسیاری در طول انقلاب اسلامی ایران رخ داده است تا ما امروز به این جایگاه والا در جهان برسیم لذا  با ادامه دادن راه شهدا و قدم نهادن در راه انقلاب اسلامی به قدرت و اقتدار انقلاب خود می افزائیم.

حجت الاسلام حیدری نسب خاطرنشان کرد: امروز با توجه به فعالیت هایی که دشمن در پیش گرفته است بصیرت افزایی در کنار فداکاری و همچنین علم به موضع حق، بسیار لازم و ضروری است.

کلید واژه ها: شهدا گلزار