کسب مقام نائب قهرمانی ددلیفت و مقام سومی پرس سینه توسط کارمند دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۷ کد : ۴۵۱۵ اخبار و رویدادها
کسب مقام نائب قهرمانی ددلیفت و مقام سومی پرس سینه  توسط کارمند دانشگاه علوم پزشکی زابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ سید رضا ساریزاده کارمند دانشگاه علوم پزشکی زابل، در رشته ورزشی پرورش اندام مسابقات ورزشی جنوب شرق کشور موفق به کسب دو رتبه برتر شد.

این ورزشکار سیستانی در رشته ددلیفت توانست مقام دوم این رقابت ها را کسب کند و در رشته پرس سینه به مقام سومی دست یافت.

این مسابقات به مناسبت حماسه۹ دی به میزبانی شهرستان زابل برگزار شد.

گفتنی است در راستای حمایت از ورزشکاران توسط ریاست دانشگاه از این ورزشکار افتخار آفرین ، تقدیر به عمل آمد.