عطاری های زابل زیر ذربین کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی/ ۲ عطاری متخلف شناسایی شدند

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۷ کد : ۴۵۲۲ اخبار و رویدادها
در اجرای طرح ضربتی کارشناسان معاونت غذا و دارو به همراه کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان زابل ۱۰۴ قلم از اقلام غیرمجاز، قاچاق، تاریخ گذشته و ... جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ مهندس گنجعلی مسئول اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ کارشناسان معاونت غذا و دارو به همراه کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان زابل از عطاری های شهرستان زابل بازدید کردند.

وی افزود: در این بازدیدها علاوه بر آموزش های لازم به متصدیان در خصوص عرضه کالاهای مجاز، بازرسی از کلیه اقلام عطاری ها صورت گرفت.

گنجعلی ادامه داد: همچنین طی اجرای این طرح 104 قلم از اقلام غیرمجاز، قاچاق، تاریخ گذشته و ... جمع آوری شد و دو واحد عطاری متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی گردید.