مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) در ستاد دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۳ کد : ۴۵۲۶ اخبار و رویدادها
مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) در ستاد دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) صبح  چهارشنبه پانزدهم دی ماه  با حضور کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل در ستاد مرکزی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین باقری معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه  ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) گفت: امروز باید  زندگی حضرت زهرا (س) را الگو قرار دهیم تا در عمل اخلاص بوجود آید.

وی بیان کرد: راز ماندگاری شهید سردار سلیمانی اخلاص در عمل بود، این شهید گرانقدر با اخلاصی که امروز ماندگار نیز شده است باعث بوجود آمدن وحدتی بین همه دوستداران اهل بیت (ع) شد که توانستند با ایجاد گروه های مختلف از حریم حرم دفاع کنند.