برگزاری یادواره دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۸ کد : ۴۵۲۷ اخبار و رویدادها
به همت ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه و بسیج جامعه پزشکی زابل ، یادواره دومین سالگرد شهادت سردار سپهبدحاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
برگزاری یادواره دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ به همت ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه و بسیج جامعه پزشکی زابل ، یادواره دومین سالگرد شهادت سردار سپهبدحاج قاسم سلیمانی با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه، سردار شهرکی فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید هراتی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زابل، آقای حیدری نسب رزمنده جنگ تحمیلی و همرزم شهید حاج قاسم میرحسینی ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب مسئول دفتر نهاد رهبری ، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر زابل و جمعی از معاونین ، مدیران و کارمندان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) گفت: پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی راه این شهید گرانقدر همچنان ادامه داشته و خواهد داشت.
وی افزود: کِشتی انقلاب اسلامی ایران در طول چهار دهه گذشته طوفان ها و حوادث بسیاری را پشت سر گذاشته است اما هر بار با قدرت و سرافراز تر از قبل به این مسیر ادامه داده ایم.

دکتر میرزایی بیان کرد: امروز گرچه جسم حاج قاسم سلیمانی در زمین آرامیده است اما روح این شهید گرانقدر در کنار ما حضور دارد، باید گفت که هر گاه یک سردار یا یک سربازی به مقام والای شهادت نائل می آید پرچم راه او هیچ گاه به زمین نخواهد افتاد و راه آنها همواره ادامه خواهد یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه در طول انقلاب اسلامی ما از هر بحران یک حماسه ساخته ایم گفت: پس از شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز هر یک از جوانان ما یک حاج قاسم سلیمانی شده اند و راه این بزرگوار ادامه خواهد داشت.