امام جمعه شهرستان هیرمند:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از مدیران جهادی ، انقلابی و پای کار است

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۴ کد : ۴۵۴۲ اخبار و رویدادها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از مدیران جهادی ، انقلابی و پای کار است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا راشکی امام جمعه شهرستان هیرمند در حاشیه کلنگ زنی ساختمان جدید خانه بهداشت روستای آل گرگ گفت: تشکر از دکتر میرزایی و همکارانشان ، حقیقتاً یکی از مدیران جهادی و انقلابی هستند که در ایام فراگیری ویروس کرونا به صورت شبانه روز زحمت کشیدند که قابل تقدیر و تشکر است.

حجت الاسلام والمسلمین راشکی خاطرنشان کرد : در بحران کرونا که جهان را فرا گرفت این عزیزان  به صورت شبانه روز پای کار بودند .

مهندس گرگیچ سرپرست فرمانداری شهرستان هیرمند از زحمات همه کادر سلامت که در ایام کرونا به صورت شبانه روز زحمت کشیدند تشکر می شود ، امروز هم کلنگ زنی خانه بهداشت برای رفاه همین مردم است که تقدیر و تشکر می کنیم.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی میرزایی امام جمعه زابل هیرمند زابل