برندگان مسابقه قرائت قرآن، نماز و اذان دانشگاه علوم پزشکی زابل تقدیر شدند

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۳ کد : ۴۵۴۵ اخبار و رویدادها
مراسم تقدیر از برندگان مسابقه قرائت قرآن، نماز و اذان ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.
برندگان مسابقه قرائت قرآن، نماز و اذان دانشگاه علوم پزشکی زابل تقدیر شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و امور دانشجویی ، مسابقه قرائت قرآن، نماز و اذان ویژه فرزندان کارکنان برگزار گردید.

امروز سه شنبه بیست و یکم دی ماه  مراسم تقدیر از برندگان مسابقه قرائت قرآن، نماز و اذان  با حضور حجت الاسلام و المسلمین حیدری نسب(مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه)، حجت الاسلام و المسلمین باقری(مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه)، سرکار خانم قریب (مدیر پشتیبانی دانشگاه)، حجت الاسلام و المسلمین لطیفیان(مجری برنامه های مختلف قرآنی در تلویزیون)، کارکنان و فرزندان قرآنی شان، در مجتمع آموزشی دانشگاه سالن شهید حاج قاسم میرحسینی برگزار شد.

در این مراسم خانم قریب ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین دانشگاه در امر برگزاری فعالیتهای قرآنی خواستار هر چه بیشتر برگزار کردن برنامه های قرآنی شد و گفت: اجرای فعالیتها و برنامه های قرآنی برای دانشجویان و کارکنان و فرزندانشان باعث مأنوس شدن بیشتر آنها با قرآن و ایجاد روحیه معنوی و شاد می گردد.

تلاوت قرآن، پخش دعای زیارت خاصه امام رضا(ع)، پخش کلیپ، بیان مسائل اخلاقی با زبان کودکانه توسط حاج آقا لطیفیان بهمراه اجرای مسابقات متنوع و اهداء جوایز به 50 نفر از فرزندان قرآنی از برنامه های این مراسم بود.