با تلاش بهورزان در بیماری یابی، ۷۷ درصد بیماران کرونایی سرپایی درمان شده اند/۹۳ درصد واجدین شرایط، واکسن کرونا را دریافت کرده اند

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۲ کد : ۴۵۵۱ اخبار و رویدادها
دکتر اکبری زاده گفت: با تلاش مدافعان سلامت تا کنون ۹۳ درصد افراد بالای ۱۲ سال در منطقه سیستان واکسن کرونا خود را دریافت کرده اند که این آمار دانشگاه علوم پزشکی زابل را جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور از این حیث قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل در حاشیه مراسم تقدیر از بهورزان منطقه سیستان:  با تلاش بهورزان در مناطق مختلف سیستان در طول مدت انتشار ویروس کرونا تا کنون 77 درصد بیماران کرونایی به صورت سرپایی درمان شده اند و در بیمارستان بستری نشده اند.

وی افزود: این امر به دلیل بیماری یابی مناسب و به موقع بهورزان عزیز ما محقق شده است که نتیجه زحمات شبانه روزی آنهاست.

وی ادامه داد: با تلاش مدافعان سلامت تا کنون 93 درصد افراد بالای 12 سال در منطقه سیستان واکسن کرونا خود را دریافت کرده اند که این آمار دانشگاه علوم پزشکی زابل را جزو 10 دانشگاه برتر کشور از این حیث قرار داده است.

دکتر اکبری زاده تصریح کرد: همچنین با پوشش 97 درصدی واکسن کرونا دانش آموزان سیستانی دانشگاه علوم پزشکی زابل در رتبه 5 دانشگاه های برتر کشور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه باید مردم عزیز سیستانی به دلیل شیوع سویه جدید ویروس کرونا تزریق دوز سوم کرونا را جدی بگیرند گفت: با تلاش بهورزان در بیماری یابی،منطقه سیستان یکی از مناطق کشور با مرگ و میر بسیار پایین بیماری کرونا بوده است.