دیدار و دلجویی دکتر میرزایی از خانواده شهدای سیستانی به مناسبت گرامیداشت روز تکریم از همسران و مادران شهداء

۲۶ دی ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۲ کد : ۴۵۵۸ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ به مناسبت وفات حضرت  ام البنین (س) و گرامیداشت روز تکریم از همسران و مادران شهداء به همت ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل به همراه دکتر ادیبا معاون توسعه و خانم قریب مدیر پشتیبانی با خانواده شهدا  دیدار و از آنها دلجویی کردند.

در این دیدار  رئیس دانشگاه ، ضمن تسلیت وفات حضرت ام البنین (س) و همچنین گرامیداشت مادران و همسران شهداء گفت: امنیتی که امروز شاهد آن هستیم و اقتداری که در سطح جهان برخورداریم به برکت خون شهداء محقق شده است.

وی تکریم خانواده شهداء را وظیفه خود دانست و افزود: به حرمت خون شهداء امیدوار هستیم که همه ما عاقبت بخیر شویم .

در این دیدار ها از مادر شهید والامقام‌ یزدان‌پور و  مادر شهیدان گرانقدر  یزدان‌پناهی تجلیل به عمل آمد.