تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن به بانوان شاغل دانشگاه

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۹ کد : ۴۵۸۲ اخبار و رویدادها
تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن به بانوان شاغل دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز زن ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از زحمات بانوان شاغل در بخش LDR تقدیر کرد.

دکتر آبیلی نژاد معاون درمان ، همسر محترم امام جمعه معزز شهرستان زابل ، خانم حسینی ، خانم قریب مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ، دکتر احسان الهی مدیر عامل بیمارستان نیز در این دیدار حضور داشتند .

دکتر میرزایی، با حضور در بین بانوان بخش LDR گفت: کادر درمان و بهداشت با درایت و تعهد خود امروز نقش مهمی در نظام سلامت، و همچنین سلامت جامعه دارند.

وی افزود: بانوان نظام سلامت سهم مهمی در کنترل بیماری کرونا دارند که در دوسال گذشته نقش مهم آنان مشهود بوده است.

دکتر میرزایی خاطرنشان کرد: روز مادر در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا( س) فرصت مناسبی است تا از زحمات این عزیزان قدردانی کرد.

دکتر میرزایی ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن را به همسر محترم امام جمعه معزز شهرستان زابل و همجنین خانم حسینی تبریک گفت و حضورشان در بیمارستان قدردانی کرد.

در ادامه دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل همراه با دکتر آبیلی نژاد معاون درمان و خانم قریب مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان در واحد های مختلف ستاد مرکزی ، ستاد معاونت درمان و ستاد معاونت بهداشتی به نمایندگی از همه حوزه های تابعه ، جهت عرض تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) ، روز زن به بانوان همکار و قدردانی از زحمات آنان حضور یافت.