در مراسم ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) عنوان شد؛

حضرت فاطمه زهرا(س) الگو همه بانوان است

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۲:۴۰ کد : ۴۵۸۷ اخبار و رویدادها
حضرت فاطمه زهرا(س) الگو همه بانوان است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ حجت الاسلام والمسلمین حیدری نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوپزشکی زابل   در مراسم ولادت حضرت فاطمه (س) ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) گفت: مقام زن و مادر در اسلام جایگاه بسیار ویژه و بالایی دارد.

وی افزود: آقا زاده های واقعی فرزندان صالحی هستند که توسط مادرانی که الگو خود را حضرت  فاطمه زهرا سلام الله علیها قرار داده اند می باشند.

خانم قریب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در امور بانوان نیز در این مراسم گفت : دخت نبی مکرم اسلام بزرگ بانوییست که افتخار تمام بانوان جهان است و امروز همه بانوان راه و رسم این حضرت را الگو قرار داده اند.

خانم قریب ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی، بانوان در جایگاه بالایی قرار دارند و هر بانویی که به خودباوری برسد می تواند بدون مانع به قله های پیشرفت برسد.

خانم قریب خاطرنشان کرد: در دانشگاه علوپزشکی زابل  آمار بانوان شاغل بیش از مردان است که این خود گواه عدم وجود نگاه جنسیتی در نظام جمهوری اسلامی ایران است.

در پایان به بانوان نمونه لوح  تقدیر اهدا شد