طنین زنگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۳:۰۴ کد : ۴۶۰۸ اخبار و رویدادها
طنین زنگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی زابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر همزمان با سالگرد ورود بنیانگذار انقلاب اسلامی به ایران زنگ انقلاب توسط دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل به صدا در آمد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حیدری نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوپزشکی زابل ضمن تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر گفت: انقلاب اسلامی ایران یک سرمایه عظیم است که توسط امام (ره) و با اراده پولادین ملت قهرمان ایران به ارمغان آورده شد.

وی تاکید کرد: خدمات انقلاب اسلامی ایران امروز باید بیان شود تا دشمن نتواند از شرایط پیش آمده سواستفاده کند.

در این مراسم زنگ انقلاب توسط دکتر هادی میرزایی همزمان با ورود تاریخی امام خمینی(ره) به ایران در مجتمع آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل نواخته شد.