مدیریت صحیح باعث پیشرفت جامعه خواهد شد

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۱ کد : ۴۶۱۸ اخبار و رویدادها
سردار فریبرز فیروزی جهانتیغ موسس و رئیس هیات مدیره مجمع توسعه سیستان در مراسم تقدیر از بانوان دانشگاه علوم پزشکی زابل، گفت: هدف از تشکیل مجمع توسعه سیستان ایجاد راهکارهایی است که تا کنون انجام نشده تا بتوانیم راه جدید با حضور روشن فکران و سران طوایف پیدا کنیم.
مدیریت صحیح باعث پیشرفت جامعه خواهد شد

وی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مجمع توسعه سیستان را تاثیرگذار دانست و افزود: امروز به پاس خدمات  بانوان شاغل دانشگاه علوم پزشکی زابل  که طبق آمار از تعداد مردان بیشتر بوده و در سمت های معاون و مدیر نقش آفرینی می کنند و تاثیر مهمی در موفقیت های  دانشگاه  نیز دارند تقدیر خواهیم کرد.

فیروزی جهانتیغ  گفت: امروز اگر اداره ای همچون دانشگاه علوم پزشکی زابل توانسته است پیشرفت کند و مجمع آن را درخور تقدیر دانسته است یقین بدارید که مدیریت صحیحی پشت سر آن قرار دارد لذا از دکتر میرزایی کمال تشکر را ابراز می داریم .

قابل ذکر است در این مراسم جمعی از سران طوایف و ریش سفیدان سیستان حضور داشتند و به ایراد سخن پرداخته و از تلاشگران عرصه سلامت سیستان قدردانی کردند، در انتها به تعدادی از بانوان شاغل در دانشگاه به نمایندگی ، لوح تقدیر اهدا شد .