پیشنهاد دهندگان جدایی آموزش پزشکی از نظام سلامت باید به فکر هزینه های این امر هم باشند

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۵ کد : ۴۶۱۹ اخبار و رویدادها
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:وقتی می توان از تربیت نیروی متعهد به اخلاق و دارای مهارت و شایستگی متناسب با نیازهای مناطق مختلف کشور صحبت کرد که مدل آموزش و تربیت نیروهای سلامت در تمامی مناطق متناسب با نظام شبکه و ارجاع تعریف شود که این زیرساخت به هیچ عنوان در وزارت علوم وجود ندارد.

پباید توجه داشت که به دلیل مشکلات کوچک نباید ساختارهای بزرگ را برهم زد.

پعرصه نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی کاملا با عرصه آموزش در وزارت علوم متفاوت بوده و بهتر است با تربیت پزشکان توانمند و همکاران متبحر، زبردست و معتقد به ارزش های انسانی راه حل مشکلات وزارت خانه ها را از راه دیگری جستجو کنیم.

پاینکه بخواهیم به دلیل ارتقا رتبه دانشگاه ها در سطح جهان چنین تصمیمی را برای ادغام بگیریم عقلایی نیست.
پدرحال حاضر 30 درصد از دانشکده های پزشکی در آمریکا، کانادا، هلند و مصر با روش ادغام اداره می شوند و مقالات متنوعی در تایید این روش وجود دارد.