افتتاح بخش مجهز NICU بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) زابل

استقرار تجهیزات روز جهان در بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل/کودکان نارس و دارای بیماری با مجهزترین دستگاه های روز دنیا تحت درمان قرار خواهند گرفت

۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۸ کد : ۴۶۳۸ اخبار و رویدادها
بخش NICU   بیمارستان امیرالمومنین (ع) با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ صبح امروز 24 بهمن 1400 با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عزیزی امام جمعه شهرستان زابل، دکتر سرگزی نماینده مردم شریف سیستان در مجلس شورای اسلامی، خانم معین افشار معاون فرمانداری ویژه ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب مسئول دفتر نهاد رهبری ، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر زابل،  سرهنگ عالی از قرارگاه شهید هراتی و جمعی از مسئولین ادارات و دستگاه های اجرایی ؛  مرکز مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) بیمارستان امیرالمومنین (ع) افتتاح شد.

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در حاشیه این مراسم گفت: بخش NICU   بیمارستان امیرالمومنین (ع) با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری می رسد .

وی افزود: تجهیزات این بخش با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد تومان خریداری و این بخش دارای  1180 متر مربع زیر بنا است  که ۱۲ میلیارد تومان جهت ساخت هزینه گردید ، ظرفیت این بخش 15 تخت آی سی یو با تجهیزات روز دنیا است .

دکتر میرزایی خاطرنشان کرد: تجهیز و ارتقا خدمات پزشکی در منطقه سیستان به گونه ای ادامه خواهد داشت که مردم نجیب سیستان برای درمان هیچگونه کاستی را در این راستا احساس نکنند.

وی ضمن تقدیر از رسانه ها ، خطاب به اصحاب رسانه گفت: خدمات نظام، بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری باید به مردم گفته شود تا دسیسه های دشمن خنثی شود.

دکتر میرزایی در پایان به واسطه پیگیری های مکرر دکتر محمد سرگزی نماینده مردم شریف سیستان از وی تشکر کرد.