اجرای مرحله دوم واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در منطقه سیستان

۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۶۴۵ اخبار و رویدادها
مرحله دوم واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال دراین دانشگاه همزمان با دیگر  دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان،هرمزگان و کرمان از تاریخ ۳۰بهمن لغایت ۳ اسفند انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل، معاون بهداشت دانشگاه اعلام کرد:

دکتر اکبری زاده اظهار داشت: در مرحله اول این طرح که از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۸ دی ماه سال جاری انجام گرفت تعداد ۱۱۶۵۳۷خانوار ایرانی و غیر ایرانی بازدید شده و ۵۵۳۴۶ کودک زیر ۵ سال برابر با ۱۰۵ درصد از کودکان واجد شرایط در برابر بیماری فلج اطفال واکسینه شدند.

وی در پایان از تمامی همشهریان عزیز سیستانی درخواست نمودند همچون مرحله قبل ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی  با نیروهای بهداشتی که به درب منازل آنها مراجعه می نمایند، همکاری فرمایند.