دانشگاه علوم پزشکی زابل با کمک خیرین سلامت در یک منطقه محروم دیگر خانه بهداشت ساخت

۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۹ کد : ۴۶۴۶ اخبار و رویدادها
ساختمان جدید خانه بهداشت روستای ابراهیم آباد شهرستان هامون افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ ظهر امروز 27 بهمن ماه 1400 با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، مهندس رخشانی نسب فرماندار ، شورای اداری شهرستان هامون، دکتر وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان هامون، دکتر خان محمدی مسئول گروه جهادی آل یاسین، مهندس راشکی مدیر کل  ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان ، ساختمان جدید خانه بهداشت روستای ابراهیم آباد شهرستان هامون افتتاح شد.

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم زابل در حاشیه این افتتاح گفت: ساختمان جدید خانه بهداشت روستای ابراهیم آباد شهرستان هامون در مساحتی بالغ بر 100 متر مربع احداث و هزینه آن از سوی گروه جهادی آل یاسین تامین شده است.

وی با بیان اینکه به دلیل قدمت بالای ساختمان قبلی خانه بهداشت این روستا، تصمیم به ساخت یک خانه بهداشت جدید گرفته شد افزود: با بهره برداری از این خانه بهداشت، جمعیتی بالغ بر 150 خانوار تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

دکتر میرزایی تصریح کرد: خانواده های ساکن روستاها ابراهیم آباد، جانداد و روستای نوری از این پس می توانند از خدمات در محل جدید خانه بهداشت صاحب الزمان(عج)  استفاده کنند.

دکتر میرزایی همچنین گفت: برای دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی تمام عزم خود را جزم کرده ایم تا در مناطق محروم بیشترین خدمات را به مردم عزیز سیستانی ارائه کنیم.