معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل درباره شیوع سرخک هشدار داد

۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۶ کد : ۴۷۷۵ اخبار و رویدادها
دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل درباره شیوع بیماری سرخک هشدار داد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل درباره شیوع سرخک هشدار داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علوم پزشکی زابل؛ دکتر اکبری زاده درباره شیوع بیماری سرخک هشدار داد و تاکید بر تکمیل واکسیناسیون کودکان زیر ۵ سال برعلیه این بیماری جهت قطع چرخش ویروس را نمودند

دکتر اکبری زاده با هشدار نسبت به خطر افزایش بروز بیماری سرخک در کشور بدلیل شرایط این بیماری در کشور همسایه، اعلام داشت: سرخک یک بیماری ویروسی است و راه انتقال آن  از طریق تنفس و قطرکهای تنفسی است، این بیماری  مسری‌ترین عامل عفونی شناخته شده است.

وی افزود، جهت قطع زنجیره انتقال بیماری لازم است کودکان زیر ۵ سالی که به هر  دلیل واکسیناسیون‌ سرخک شان به تعویق افتاده در اسرع وقت برای تکمیل برنامه واکسیناسیون به نزدیکترین واحد بهداشتی مراجعه کنند.

در ادامه اظهار داشت: ضرورت دارد والدین در صورت مشاهده هرگونه تب و بثورات جلدی در کودکان زیر ۵ سال خود، جهت تهیه نمونه آزمایشگاهی و تایید بیماری به نزدیکترین واحد بهداشتی محل سکونت اطلاع دهند.