قهرمانی مقتدرانه تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۵ کد : ۴۹۷ اخبار و رویدادها
قهرمانی مقتدرانه تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند آخرین مسابقه والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل جام سلامت با بازی تیم های والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای هامون و هیرمند برگزار شد . در این دوره از بازیها تعداد هشت تیم از حوزه های مختلف به صورت دوره ای از بهمن ۱۳۹۵ به رقابت پرداختند که دو تیم مذکور بر تمامی رقبای خود پیروز شدند و بازی فی مابین سرنوشت تیم قهرمان را مشخص نمود . در این بازی تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند با ارائه بازی منسجم ، هماهنگ و زیبا با نتیجه ۳ بر ۱ بر رقیب خود غلبه کرد و با این پیروزی مقام قهرمانی را کسب نمود و تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون نیز با قبول شکست به مقام دومی رسید . تیم فوریتهای پزشکی مقام سوم را از آن خود کرده و تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک نیز تیم اخلاق این دوره از بازیها شد. اجرای مسابقه و قرعه کشی با اهدا جوایز به تماشاگران ، هنرنمایی گروه باستانی و موسیقی محلی از سایر برنامه های اختتامیه این مسابقات بود .
قهرمانی مقتدرانه تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند
قهرمانی مقتدرانه تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند آخرین مسابقه والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل جام سلامت با بازی تیم های والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای هامون و هیرمند برگزار شد . در این دوره از بازیها تعداد هشت تیم از حوزه های مختلف به صورت دوره ای از بهمن 1395 به رقابت پرداختند که دو تیم مذکور بر تمامی رقبای خود پیروز شدند و بازی فی مابین سرنوشت تیم قهرمان را مشخص نمود . در این بازی تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند با ارائه بازی منسجم ، هماهنگ و زیبا با نتیجه 3 بر 1 بر رقیب خود غلبه کرد و با این پیروزی مقام قهرمانی را کسب نمود و تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون نیز با قبول شکست به مقام دومی رسید . تیم فوریتهای پزشکی مقام سوم را از آن خود کرده و تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک نیز تیم اخلاق این دوره از بازیها شد. اجرای مسابقه و قرعه کشی با اهدا جوایز به تماشاگران ، هنرنمایی گروه باستانی و موسیقی محلی از سایر برنامه های اختتامیه این مسابقات بود .

کلید واژه ها: والیبال دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی زابل مسابقات کارکنان