کلنگ احداث ساختمان جدید خانه بهداشت روستای نهور زابل به زمین زده شد

۱۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۴ کد : ۴۹۹۷ اخبار و رویدادها
کلنگ احداث ساختمان جدید روستای نهور شهرستان زابل به زمین زده شد.
کلنگ احداث  ساختمان جدید خانه بهداشت روستای نهور زابل به زمین زده شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ ظهر امروز با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر ادیبا معاون توسعه، امام جمعه معزز شهر بنجار، معاون فرماندار زابل، رئیس مرکز بهداشت و خیرین موسسه خیریه رحمت واسعه و مدیر عامل شورای عالی هاسب ، مدیر فنی دانشگاه ، اهالی و ریش سفیدان روستا ، کلنگ احداث ساختمان جدید روستای نهور شهرستان زابل به زمین زده شد.

در این مراسم دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: این خانه بهداشت به مساحت 100 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 750 میلیون تومان ساخته خواهد شد.

وی افزود: ساختمان جدید خانه بهداشت روستای نهور زابل با همکاری موسسه خیریه رحمت واسعه و شورای عالی هاسب احداث می شود.

دکتر میرزایی همچنین گفت: هدف از احداث ساختمان های جدید خانه های بهداشت در روستاهای محروم، ارائه خدمات مطلوب تر در مکانهای بزرگتر و با کیفیت به روستائیان عزیز سیستانی است.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین پارسا امام جمعه معزز شهر بنجار ضمن قدردانی از زحمات دانشگاه علوم پزشکی زابل در نبرد با کرونا ، در این مراسم گفت: از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و همچنین از خیرین بزرگوار تقدیر و تشکر دارم که به مناطق محروم توجه دارند و اکنون در این روستا اقدام به ساخت خانه بهداشت نموده اند.