دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل فرا رسیدن عاشورای حسینی و شهادت سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین علیه السلام را تسلیت گفت

۱۷ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۲:۴۲ کد : ۵۰۶۱ اخبار و رویدادها
دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل فرا رسیدن  عاشورای حسینی و شهادت سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین علیه السلام  را تسلیت گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل طی پیامی فرا رسیدن عاشورای حسینی و شهادت مظلومانه سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام را تسلیت گفت.

در متن پیام چنین آمده است:

کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا"

نهضت حسینی(ع) جاودانه ترین نهضت تمامیت هستی است که امروز می توان درس های بزرگی از این واقعه آموخت.

واقعه کربلا یک رویداد مهم تاریخی برای همه انسان های آزاده است که همانند یک دانشگاه پیام از خود گذشتگی،ایثار و شجاعت را می آموزد.

دانشگاه عاشورا ، ظلم ستیزی ،حمایت از دین و پایبندی به آداب و اصول اخلاقی را در تاثیرگذار ترین شکل ممکن تدریس می کند.

اینجانب فرارسیدن ایام شور و شعور، تاسوعا و عاشورای حسینی را به محبان سوگوار و دلسوخته امام حسین(ع) تسلیت و تعزیت می‌گویم و سعادت پیروی از سیره آن حضرت و یارانشان را از پروردگار متعال مسئلت دارم.»