افتتاح خانه بهداشت روستای چهارخمی / دانشگاه علوم پزشکی زابل در هفته دولت هر روز یک پروژه مهم خواهد داشت

۰۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۲ کد : ۵۰۷۷ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، ساختمان جدید خانه بهداشت روستای چهارخمی با حضور مهندس حاجی حسینی فرماندار شهرستان هامون ، حجت الاسلام والمسلمین گزمه امام جمعه معزز شهرستان ، دکتر وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان ، معاونین فرماندار، بخشدار مرکزی ، اعضای شورای تامین و اداری شهرستان و ریش سفیدان و معتمدین افتتاح شد.

دکتر وثقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون با اعلام این خبر گفت: ساختمان جدید خانه بهداشت روستای چهارخمی شهرستان هامون در مساحت ۱۰۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد ریال افتتاح شد.

وی افزود: این خانه بهداشت به ۲۸۵ خانوار خدمات بهداشتی ارائه می دهد.

دکتر وثقیان بیان کرد: این خانه بهداشت در بهمن ماه سال قبل کلنگ زنی شده بود و اکنون مورد بهره برداری قرار گرفت.

گفتنی است که روستاهای چهارخمی،فقیر قاسم ، پل اسبی و ملک آباد در بخش مرکزی شهرستان هامون از خدمات بهداشتی این خانه بهداشت قرار دارند.