پیام ‌تبریک دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت روز ملی بهورز

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۸ کد : ۵۰۸۴ اخبار و رویدادها

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل طی پیامی روز ملی بهورز را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بهورزان محافظان گمنام نظام سلامت هستند که در سنگر های دفاع از سلامت مردم در خانه های بهداشت به صورت شبانه روز از جان مایه می گذارند.

اینکه امروز مادران حتی در دورترین روستاهای ایران در سلامت کامل فرزند خود را به دنیا می آورد حاصل تلاش بهورزان عزیز نظام سلامت است که توانسته اند سواد سلامت مردم را افزایش دهند.

بهورزان منطقه سیستان همانند رزمندگان دفاع مقدس در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا، در دوران انتشار آین ویروس با آموزش خانه به خانه نقش بسیار بزرگی در کنترل ویروس کرونا داشتند که هیچگاه نباید این رشادت آنها فراموش شود.

اینجانب به همه بهورزان عزیز و زحمتکش روز بهورز را تبریک گفته و ار بهورزان عزیز منطقه سیستان به خاطر نقش بزرگی که در کاهش بیماریها و مراقبت موثر از مردم داشته اند سپاسگزارم و امیدوارم سلامتی و شادکامی جاودان ، کمترین پاداشی باشد که خدای مهربان در برابر خدمت مستمر آنها به خلق او نصیبشان بفرماید.

دکتر هادی میرزایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل