افتتاح ساختمان جدید خانه بهداشت روستای زاروزایی

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۵ کد : ۵۳۱۶ اخبار و رویدادها
افتتاح ساختمان جدید خانه بهداشت روستای زاروزایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ صبح امروز پانزدهم آذرماه ۱۴۰۱ ساختمان جدید خانه بهداشت روستای زاروزایی با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، مهندس برازنده فرماندار و سرهنگ محبی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج هیرمند، خانم علم بخشدار بخش مرکزی ، مهندس محمدی رئیس دفتر فنی دانشگاه ، دکتر عبادتی مدیر شبکه بهداشت و درمان هیرمند و جمعی از ریش سفیدان شهرستان هیرمند افتتاح شد.

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در حاشیه این مراسم گفت: این خانه بهداشت در مساحتی بالغ بر ۱۰۰ متر مربع و با اعتبار ۷ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

این خانه بهداشت به طور مستقیم به  ۹۳۶ نفر و به عبارتی  ۲۰۷ خانوار را تشکیل می دهند خدمات بهداشتی ارائه می دهد.

مهندس برازنده از زحمات رئیس دانشگاه که در نقاط مختلف این شهرستان محروم ، اقدام به ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی می کنند تقدیر کرد .