افتتاح اورژانس جاده ای چرک شهرستان نیمروز

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۲ کد : ۵۳۴۷ اخبار و رویدادها
افتتاح اورژانس جاده ای چرک شهرستان نیمروز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ اورژانس جاده ای روستای چرک در شهرستان نیمروز روز ۲۹آذرماه سال ۱۴۰۱ با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر آبیلی نژاد معاون درمان ، بخشدار مرکزی نیمروز و شهردار ادیمی  و جمعی از معتمدین و مردم به بهره برداری رسید.

این ساختمان به همراه تجهیزات پزشکی ، اورژانسی ، هتلینگ و آمبولانس در مساحتی بالغ بر ۴۵۰ متر مربع و جمعا با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان ساخته شده است.

در این اورژانس، خودرو آمبولانس مجهزی با اعتبار یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان مستقر شده است تا بیماران اورژانسی را با تجهیزات کامل پزشکی به بیمارستان برساند.

مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان نیز تجهیزات پزشکی در محل ساختمان مستقر همچنین در آمبولانس این اورژانس نصب شده  است تا مردم  از خدمات آن بهره مند شوند.