اطلاعیه مهم در خصوص تحویل مدارک آزمون استخدام پیمانی ۲۲ مهر ۱۴۰۱

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۱ کد : ۵۳۴۸ اخبار و رویدادها
اطلاعیه مهم در خصوص تحویل مدارک آزمون استخدام پیمانی  ۲۲ مهر ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ اعلام اسامی داوطلبان واجد شرایط جهت بررسی مدارک آزمون استخدامی مورخ 22/7/1401 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، ضروری است ذینفعان از تاریخ 4/10/1401 لغایت 10/10/1401، با در دست داشتن کلیه مدارک قید شده در فرم پیوستی به ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل به نشانی : میدان جهاد- خیابان شهید باقری- ستاد مرکزی دانشگاه- کارگزینی (امور استخدام) مراجعه نمایند.

تذکر : بدیهی است عدم مراجعه داوطلب در زمان تعیین شده به منزله انصراف از انجام ادامه مراحل استخدامی تلقی و طبق مقررات از سایر افراد به جایگزینی ایشان دعوت بعمل خواهد آمد و داوطلب حق هیچگونه اعتراضی را نخواهد داشت.

مدارک مورد نیاز :

1 - اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه

2- اصل و تصویر کارت ملی

3- اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی

4- اصل و تصویر وضعیت طرح نیروی انسانی جهت رشته های مشمول طرح (پایان طرح ، معافیت ،گواهی اشتغال به طرح و یا گواهی انصراف از طرح حسب مورد برابر مفاد آگهی)

5- اصل و تصویر کلیه مدارک و تاییدیه های مربوط به سهمیه های انتخابی (ایثارگری، معلولیت و ...)

6-اصل و تصویر مدارک متقاضیانی که از امتیاز تاهل و اولاد استفاده نموده اند

7- اصل و تصویر مدارک دال بر بومی بودن

8- فرم تکمیل شده مربوط به متقاضیان که در واحدهای درگیر با بیماری کرونا مشغول بکار بوده اند

9- دو قطعه عکس پشت نویسی شده

10- پرینت کارنامه چاپ شده از سایت سازمان سنجش

11- اصل و تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی و یا معافیت و یا معافیت دائم (ویژه آقایان)

12- اصل و تصویر گواهی اشتعال و ریز سوابق بیمه و تائیدیه برای نیروهای شرکتی

13- یک عدد پوشه قرمزروغنی

14- یک عدد گیره

*ضمناً گرفتن کپی تمامی مدارک بر روی برگ A4 الزامی می باشد.