افتتاح مرکز فرهنگی حضرت فاطمه زهرا(س) در بیمارستان امیرالمؤمنین(ع)

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۱ کد : ۵۳۹۴ اخبار و رویدادها
افتتاح مرکز فرهنگی حضرت فاطمه زهرا(س) در بیمارستان امیرالمؤمنین(ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ با توجه به منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در خصوص گسترش فرهنگ قرآن و عترت، آموزش احکام مبتلا به  کادر درمان، بیماران و همراه بیماران  و به منظور ارائه خدماتی همچون مشاوره، پاسخ به سؤالات شرعی، برگزاری کارگاههای مهارتی و آموزشی ویژه کادر درمان، انجام کارهای فرهنگی، اعتقادی، اخلاقی و... به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، مرکز فرهنگی حضرت فاطمه زهرا(س) در بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) تشکیل گردید.

این مرکز با حضور حجت الاسلام و المسلمین عزیزی(امام جمعه محترم شهرستان زابل)، آقای دکتر میرزایی(ریاست دانشگاه)، حجت الاسلام والمسلمین حیدری نسب(مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه)، آقای دکتر احسان اللهی(ریاست بیمارستان) روز دوشنبه 1401/11/3 در بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) افتتاح گردید.