مراسم تقدیر از اعضای طرح حکیمه خاتون در بیمارستان امیرالمومنین(ع)

۱۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۹ کد : ۵۴۷۴ اخبار و رویدادها
مراسم تقدیر از اعضای طرح حکیمه خاتون در بیمارستان امیرالمومنین(ع)

مورخ شانزدهم اسفند ماه مراسم تقدیر از اعضای طرح حکیمه خاتون با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین شیخ مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمین باقری مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین مرادی نماینده دفتر نهاد رهبری در بیمارستان امیرالمومنین(ع) ، سرکار خانم قریب و اعضای طرح حکیمه خاتون در سالن آمفی تئاتر معاونت آموزشی برگزار گردید.

در این مراسم سرکار خانم کوهستانی مدیر حوزه علمیه فاطمیه(س) شهرستان زابل گفت: نیاز بانوان در بخش زنان و زایمان، به همراهی دلسوز و امید افزا و آرامش دهنده و با ایمان که از درد و رنج و دشواری شرایط بکاهد این طرح ارائه گردیده تا مبلغین با حضور در کنار بیماران امید و روحیه و آرامش را به آنها هدیه داده و از طرفی اعتقادات آنها و ارتباط با خداوند متعال را در آن شرایط برای آنها تقویت نمایند و نیازمندی های اعتقادی و دینی مادران را پاسخ دهند.

در ادامه دکتر میرزایی ضمن تقدیر از مبلغین، روحیه دادن، آرامش بخشیدن، امیدافزایی در کنار درمان جسمی را از جمله مراحل درمان دانست که می تواند در افزایش بهبودی مادران کمک بسزایی داشته باشد

حاج آقا شیخ نیز از حضور مبلغین طلبه خواهر در زایشگاه تشکر نمودند و کار آنها را یک کار معنوی و جهاد و یکی از راههای اقامه عدل و قسط دانست.

در پایان از اعضای طرح حکیمه خاتون تقدیر و قدردانی شد.

لازم به ذکر است این مراسم مزین شد به حضور خادمان مسجد مقدس جمکران با در دست داشتن پرچم متبرک مسجد جمکران که حاضرین در این مراسم از برکات و معنویات آن بهره مند شدند.