راه اندازی ۱۰ ایستگاه سلامت نوروزی در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل / ۲۴ پایگاه اورژانس۱۱۵ جاده ای و شهری در آمادگی کامل جهت ارائه خدمات پیش بیمارستانی

۰۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۹ کد : ۵۴۹۲ اخبار و رویدادها
راه اندازی  ۱۰ ایستگاه سلامت نوروزی در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل / ۲۴ پایگاه اورژانس۱۱۵ جاده ای و شهری در آمادگی کامل جهت ارائه خدمات پیش بیمارستانی

محمد خلیلی، سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زابل :

۱۰ ایستگاه سلامت اورژانس پیش بیمارستانی در منطقه سیستان با هدف خدمت رسانی سریع و به موقع به مردم و مسافرین نوروزی راه اندازی و فعال میباشد.

در تمام ایستگاه های سلامت نوروزی علاوه بر استقرار آمبولانس، خدماتی مانند کنترل فشار خون و ارائه مشاوره درمانی و توزیع پمفلت های آموزشی توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی انجام می شود .

در طول اجرای طرح امداد نوروزی ۱۴۰۲ علاوه بر ۱۰ ایستگاه سلامت نوروزی،تعداد ۲۴ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل فعال و در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به بیماران و مصدومین می باشند .

در راستای اجرای مطلوب تر طرح امداد نوروزی تیم های نظارتی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه به صورت مستمر از ایستگاه های سلامت، پایگاههای اورژانس ،ستاد هدایت و مرکز پیام اورژانس بازدید بعمل می آورند.